Mit løb

Udvalgte løbeoplevelser

2016
Hyggeløb i Gribskov. En del af tiden med babyjogger.
Gravid igen.

2014
Gravid og fødte vores søn i juli måned. Herefter barsel.

2013
Nr. 1 Salomon Rebild Trail, Rebild
Nr. 1 Salomon Blokhus Trail, Blokhus
Nr. 1 Hotel Vejlefjord trail, Vejle
Nr. 1 Coastzone Sport Trailrun, Tørring
Nr. 2 Salomon Marselisborg Trail, Århus

2012
Nr. 1 Fussingø Trail løb 15 km, Randers
Hurtigst i mål, Delheim Trail Run 12 km, Sydafrika
Nr. 1 Salomon Trail Tour (Hvalsø, Hammer Trail Bornholm, Vejle, Albertslund, Blokhus, Holte) samt samlet vinder 2012
Nr. 2 MINI Strandparkløb 5 km, København
Nr. 11 DM 10 km, København
Nr. 5 DM kort cross, Århus (guld i aldersklasse)
Nr. 4 DM lang cross, Århus (guld i aldersklasse)

2011

Nr. 5 (senior) DAFs Vinterturnering, crossstafet, Roskilde
Nr. 6 DAFs Vinterturnering, 7,8 km cross, Vejle
Nr. 2 Tårnby løbet 5 km, København
Nr. 1 Christianshavnermilen 2011 (april, juli, august, oktober), København
Nr. 1 Salomon Trail Tour, Birkerød
Nr. 1 MotionDANMARK Rundt 5 km, Aalborg
Nr. 1 Salomon Trail Tour, Rebild Bakker
Nr. 3 Salomon Trail Tour, Faaborg
Nr. 2 Holmens mil, København
Nr. 1 Mariagerløbet 5,6 km, Mariager
Nr. 1 Valby Forårsklassikeren 10 km, København
Nr. 1 I Form kvindeløb 5 km, Aalborg
Guld i aldersklasse, DM kort cross, 4 km, Holbæk
Bronce i aldersklasse, DM lang cross, 8 km Holbæk

Tårnbyløbet, København S
I forlængelse af MotionDANMARK løbet i Aalborg, som bød på bakker, og dermed ikke blev hurtig som forventet, var Tårnby flad. Kun brudt af sving og stigningerne ved tunler og passager. I min daglige træning havde vi lagt fokus på mit 5 km konkurrence tempo, som blev estimeret til cirka 3.30 pr. km.
Til dagens løb havde jeg pace på for at finde tempoet. Det virkede perfekt! Løbet blev gennemført med overskud og i en tilfredsstillende tid på 17.36.

MotionDANMARK, Aalborg
Jeg skulle have løbet 5000 meter på bane om tirsdagen i samme uge, men det blev desværre aflyst. Som erstatning gjorde jeg i samme uge stop i Aalborg en fredag aften på vej til Jylland. Jeg havde håbet på en hurtig flad DAFopmålt 5 km. Desværre var ruten lagt - godt nok meget smukt - men absolut ikke hurtig. Sidste halvdel var opad gennem skov og grus. Jeg løb med fint overskud og var tilfreds med aftenen.

Salomon Trail Tour, Faaborg
Det er sjældent jeg har mulighed for at løbe trailrun eller crossløb hen over sommeren. DAFs vinterturnering byder altid på cross, og disse løb er logisk nok placeret udenfor banesæsonen, typisk med start i oktober. Men da jeg elsker naturens udfordringer og oplevelser, valgte jeg at deltage i Salomons nye trail tour. Løbemæssigt fik jeg min sag for, idet de tætteste konkurrenter - orienteringssøstrene Klingenberg - stillede til start. Hatten af for orienteringssportens løbere - de kan deres kram på bakkerne! Emma var suværen og selv om jeg sluttede i en spurt, måtte jeg se mig slået med to sekunder af Ita. 
Arrangørene havde gjort et flot stykke arbejde og løbet var hyggeligt og særdeles godt arrangeret!

Iten, Kenya
Februar måned har jeg tilbragt i Kenya. Det er svært med ord at beskrive de kenyanske løberes kvaliteter, og den facination der uundgåeligt rammer alle, der bruger noget tid i denne lille del af verden. Iten og områdets folk har virkelig rørt mig.DM lang og kort cross, Holbæk
På den ene side havde jeg haft nogle fantastiske forberedelser til DM i cross, idet jeg netop havde tilbragt februar måned i Kenyas bakkede landskab. På den anden side betød turen tilbage mod Nairobi og Danmark, at jeg var meget træt og ikke havde sovet i halvandet døgn, da jeg ramte Danmark. Jeg var dog rimelig optimistisk over den lange 8 km cross lørdag. Den skulle blot løbes igennem så hurtigt som muligt. Hurtigt blev det dog overhovedet ikke. Bakkerne ramte mig mere end jeg havde ventet. Sjældent har et løb føltes længere.
Heldigvis kom jeg noget bedre igennem den korte 4k cross søndag, og kunne tage hjem med en guldmedalje i aldersklassen.

2010

Nr. 1 22nd International Running Challenge 2010, 5k beach run, Lanzarote, Spanien
Nr. 1 Gribskovløbet 7,5 km, Helsingør
Nr. 1 Alt for damernes kvindeløb, København
Nr. 1 Fyrkatløbet, Hobro
Nr. 1 Holmens mil, København
Nr. 1 PUMA Charity run, København
Nr. 1 Christianshavnermilen, Samlet vinder 2010, København
Nr. 8 Uofficielle Nordiske Mesterskab i etapeløb, Bornholm
Nr. 2 Valbyløbet, Valby
Nr. 2 Egå engsøløb, Århus
Nr. 3 Kvindeløbet, København

22nd International Running Challenge 2010, Lanzarote, Spanien
Jeg glædede mig til atter at konkurrere i sandet på Lanzarote og glæden over en sejr var endnu større.Etape Bornholm 2010
De sidste par år har jeg faktisk været tilmeldt etapen, men ikke deltaget enten på grund af skader eller andre forhindringer. Så i år så jeg frem til årets Etape Bornholm – dette på trods af begrænsede forberedelser. Etape Bornholm er et smukt løb. Et løb hvor kroppen udfordres til det yderste. Jeg var meget tilfreds med en placering som nummer 8 i det uofficielle Nordiske Mesterskab i etapeløb. Dog knap så tilfreds med at vinde en herresko i str. 44!

2009

European Champion Clubs Cup Cross Country 2009, Istanbul
Turen til Istanbul kom umiddelbart efter at jeg havde tilbragt en måned I Indien. Og Indien er ikke det land man som backpacker skal satse på, hvis man vil have gode træningsforhold. Ikke nok med at der havde været træningsudfordringer i Indien, så landede jeg i Danmark til et koldt træningsklima. Måske det var kulden min hofte ikke kunne lide – jeg måtte en kold aften kort efter hjemkomsten, gå 5 km. hjem fra Kastrup, fordi jeg ikke kunne løbe. I Istanbul var jeg spændt på om jeg kunne løbe, men dagen inden løbet var kroppen ok og jeg valgte at løbe. Jeg havde et virkeligt godt løb, men fokus kom også på, hvor store niveauforskelle der er på os danske atleter, og særligt de sydeuropæiske. Men cross er min favorit diciplin og jeg ”nød” den mudrede rute, hvor masivt regnvejr dagen inden havde bidraget med en  særdeles våd og tung rute, hvor cross-sko med pigge - uden løbere - blev tilbage i mudderet.

Rajasthan, Indien 2009
En måneds rejse i Nordindien samtidig med at den daglige løbetræning skulle passes, må siges ikke at være helt optimalt. Vi gjorde ellers ihærdige forsøg i bl.a. New Delhi, hvor vi hurtig fattede, at eneste udvej til en løbetur var at preje en taxi meget tidligt om morgenen, for at køre ud i en stor park. Faktisk viste det sig, at denne park blev det sted med færrest folk vi skulle opleve i de kommende mange dage. For at sige det forsigtigt – så er Delhi ét stort kaos af biler, tuk tuks, jordveje og mennesker alle vegne.
Lettere blev det på landet ved Pushkar, hvor vi trænede på små sandveje. Indimellem med nysgerrige blikke fra børn eller mænd, men hele tiden med tungen ud af munden. Faktisk diskuterede vi hyppigt belastningen på kroppen – det føltes som at træne i kilometers højde – hvilket slet ikke var tilfældet. Måske osen i Delhis og vores sygdom derfra stadig hang i kroppen.

2008

Nordisk Mesterskab cross, København
At løbe i landsholdstøj er jo en stolthed i sig selv. Jeg måtte sande, at 8 km. cross var lidt længere end min daværende form var til. Men egentlig var jeg godt tilfreds med mit løb. Havde formen været der, havde jeg løbet en god placering hjem – og min filosofi er, at man til tider skal ”gi pokker i fornuften” og løbe.

European Champions Club Cup 15k roadrace, Melfi, Italien
Et pudsigt landevejsløb – og absolut ikke et af de hurtigste. Ruten i den lille italienske by Melfi, for foden af Vulture-bjerget, bestod af en række kegler. I alt 500 meter med kegler. Ruten var dermed ikke til at tage fejl af! 30 gange frem og tilbage på vejen. Kedeligt ville jeg umiddelbart dømme tiltaget til, men også forbavsende motiverende, da man let kunne orientere sig om løbere foran og bagved.

Hood to coast – The Mother of all relays, Oregon, USA
Jeg var så heldig, sammen med Marathon Sport, at deltage i dette legendariske løb. Et hold består af 12 løbere. Den samlede distance er på 317 km, med start på Mt. Hood i Oregon og mål - hurtigst muligt, ved Stillehavet.20th International Running Challenge, Lanzarote, Spanien
Jeg vandt 5k beach run på øen hvilket viste min fordel ved blødt terræn. Et par dage forinden havde jeg løbet 10k og var her blevet nr. 3 med de samme modstandere.

 

 

Last Updated on Wednesday, 23 November 2016 09:45